OMcafe i Bingo vas nagrađuju!

12.05.2014 | Banja Luka, Tuzla

OMcafe u Bingo marketima organizuju nagradnu igru u kojoj možete da osvojite brojne novčane nagrade, kao i količinu OMcafe kafe u Vašoj težini!

Kupovinom bilo kojeg OMcafe proizvoda u Bingo marketima minimalne vrijednosti od 5KM, račun sa Vašim ličnim podacima (ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, broj telefona) ubacite u označenu kutiju i jedna od vrijednih nagrada može biti Vaša!

Nagrade su: vaučer za godišnju kupovinu u Bingo objektima u vrijednosti od 2400KM, kafa OMcafe u količini težine onoga ko nagradu osvoji, vaučeri za kupovinu u Bingo objektima od po 1200KM, 600KM i dvadeset vaučera od po 100KM, kao i 100 OMcafe poklon paketa, svaki vrijednosti od po 50KM.

Nagradna igra traje od 12. maja do 24. juna. Izvlačenje nagrada biće održano 27. juna u PJ 89 Bingo Maxmarket, Sjenjak, u Tuzli.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju sva fizička lica s prebivalištem u državi Bosni i Hercegovini, osim zaposlenih i rodbine zaposlenih u kompaniji Bom Impeks d.o.o.

Ukoliko je dobitnik maloljetna osoba ili osoba ograničenih sposobnosti, podobna je da primi nagradu samo uz odobrenje roditelja ili zakonskog staratelja.

Za učešće nema ograničenja,  jedan igrač može kupiti neograničen broj OMcafe proizvoda, ubaciti račun u promotivnu kutiju, koja je izložena u prodajnom objektu Bingo i osvojiti više nagrada.

Nagradna igra "Uz Omcafe do vrijednih nagrada" se održava u svim gradovima gdje je prisutan a to su: Tuzla, Sarajevo, Mostar, Prijedor, Bihać, Doboj, Zenica ...

Požurite u Bingo markete jer Vas tamo očekuju OMcafe i vrijedne nagrade!


Ostale vijesti

OMCAFE Facebook OMCAFE Twitter OMCAFE YouTube OMCAFE Instagram