Jesen i zima topliji uz OMcafe

04.11.2013 | Banja Luka

Poslije pauze od gotovo godinu dana, OMcafe je, na oduševljenje svih naših potrošača, ponovo pokrenula čitavu seriju promocija po gradovima Bosne i Hercegovine.

Proteklog vikenda smo krenuli sa promocijama u Banja Luci, Sarajevu, Tuzli, Živinicama, Zenici, Vitezu, Travniku, a već od sljedećeg nas očekujte i u Zvorniku, Brčkom, Bijeljini, Prijedoru, Gračanici, Srebreniku…

Sve naše potrošače koji su proteklog vikenda bili u trgovačkim lancima poput Zoki Comerc-a, Delhaize-a, Mercator-a, Binga, Konzuma i Interex-a smo obradovali kako trajno niskim cijenama, tako i poklonima - OMcafe brendiranim šoljicama i promo-uzorcima naših proizvoda!

Ovog puta, na samim mjestima promocije nije bilo degustacije već smo dijelili uzorke kafe kako bi naši potrošači, i stari i novi, sami odlučili koji je to Običan Momenat u kojem će se počastiti šoljom svoje OMiljene kafe.

I ovo nije sve - u prodavnicama i hipermarketima vas uskoro očekuju poklon paketi u kojima pored naše kafe dobijate i po dvije OMcafe šoljice sa tanjirićima! 

Poklon paketi, besplatni uzorci, brendirane šoljice, snižene cijene i, naravno, konstantan kvalitet naših proizvoda! To je samo dio onoga što vam OMcafe priprema za ovu jesen i zimu.


Ostale vijesti

OMCAFE Facebook OMCAFE Twitter OMCAFE YouTube OMCAFE Instagram