Izvučeni dobitnici OMcafe nagradne igre

30.06.2014 | Banja Luka, Tuzla

U petak 27. juna ispred Maximarketa Bingo Sjenjak, upriličeno je javno izvlačenje nagrada nagradne igre "Uz OMcafe do vrijednih nagrada".

Slučajni posjetiteji navedenog centra su izvlačili nagrade, te su za to bili nagrađeni OMcafe poklon paketima. Osim toga, OMcafe promo tim je za sve posjetitelje kuvao tradicionalnu OMcafe kafu ali i pripravljao Instant kafu 3u1 Smeđi šećer - za sve ljubitelje te vrste kafe.

Sve posjetitelje, osim besplatne degustacije kafe smo obradovali i besplatnim uzorcima kafe u pakovanjima od 100g. Iskoristili smo ovu priliku i za promociju novog poklon paketa - OMcafe Premium poklon paket 500g + šoljica, koji će biti u prodaji od početka jula meseca.

Dobitnik glavne nagrade, godišnje kupovine u Bingu u iznosu od 2400 KM je Samir Čajlaković iz Tuzle.

Dobitnici novčanih nagrada će u roku od 7 dana telefonskim putem biti informisani, dok ćemo dobitnicima 100 OMcafe poklon paketa dopis poslati poštom. Rok za isporuku nagrada je 30 dana.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su učestvovali, a sreću prilikom izvlačenja želimo svima u nekoj od sljedećih OMcafe nagradnih igara.

U prilogu je spisak svih dobitnika.


Ostale vijesti

OMCAFE Facebook OMCAFE Twitter OMCAFE YouTube OMCAFE Instagram